Aynı fiyata iPhone 15 vs 16e

10 gündür 16e kullanıyorum on numara cihaz yalnız yurt dışı cihaz alıyorsan Pro alman lazım ki bir mantığı olsun. Düz serilerin bir olayı yok yurt dışı aldığına değmez.

10 gündür 16e kullanıyorum on numara cihaz yalnız yurt dışı cihaz alıyorsan Pro alman lazım ki bir mantığı olsun. Düz serilerin bir olayı yok yurt dışı aldığına değmez.

O parayi veripde kötü bir cihaz alamazsiniz zaten. Sorun kötü olmasindan ziyade fiyat bandindaki akranlari arasinda kötü olmasi.

O parayi veripde kötü bir cihaz alamazsiniz zaten. Sorun kötü olmasindan ziyade fiyat bandindaki akranlari arasinda kötü olmasi.

Zaten bu cihazın fazla eleştirilmesinin sebebi fiyatıydı. 48'in fazla olduğuna bende katılıyorum yalnız %100 vergi alındığını unutmamak lazım. Ben indirimle HB'den 42'ye denk getirip aldım. Dolar yüzünden zam gelmezse yakında 40 civarını görür diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Zaten bu cihazın fazla eleştirilmesinin sebebi fiyatıydı. 48'in fazla olduğuna bende katılıyorum yalnız %100 vergi alındığını unutmamak lazım. Ben indirimle HB'den 42'ye denk getirip aldım. Dolar yüzünden zam gelmezse yakında 40 civarını görür diye düşünüyorum.

%100 vergi 16eden alınıyorda diğer cihazlardan alinmiyor mu? 40 civarini görse bile o fiyati yine hak etmeyen bir cihaz olarak kalacak.

Yapay zeka özelliklerinden dolayı 16e olurdu tercihim. Ekran süresinin fazlalığı ve daha fazla güncelleme desteği cabası. Apple’ın yeni modemi C1’i de kullandığı için 16e alınabilir.

Yine de yapay zeka konusunu Apple’ın çok fena batırdığını da unutmamak lazım.
İphone 15'de yapar zekaya sahip ama sahip olmasa bile yapar zeka ingilizceden başka dillerde şimdilik aktif değil, telefonu ve sirinin dilini ingilizce yapmadan kullanamıyorsun.

iPhone 15'te yapar zekaya sahip ama sahip olmasa bile yapar zeka İngilizceden başka dillerde şimdilik aktif değil, telefonu ve Siri'nin dilini İngilizce yapmadan kullanamıyorsun.

8 GB RAM altına yapay zeka desteği yok hocam. Kısa vadede haklısın yalnız ilerleyen zamanlarda işler değişecektir.

Geri
Yukarı