YouTube Aynı gün uzun video ve Shorts yüklenirse ne olur?

videocu

Picopat
Aynı gün uzun video ve Shorts yüklenirse ne olur?

Arkadaşalr aynı gün uzun video + Shorts yüklersem sadece bir videom iyi izleniyor. Ama örnek veriyorum bir Shorts ondan sonraki gün uzun video atarsam iki videoam iyi izleniyor.

Aynı gün Shorts ve uzun video atmak kanalı biraz engelliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
shorts videoların akışı 3 günde 1 olarak tanımlanıyor youtube'de mesela ben her gün shorts attığımda 500 izlenme de kalıyor ama 3 günde 1 attığımda örnek olarak 11k izlenen videom bile var video günü shorts atmak youtube de aslında güzel bi şey değil video attıktan 1 veya 2 gün sonra shorts atmak en mantıklısı istersen kanalıma bak son 3 günde 3 shorts attım max 500 izlendi ama öncelerinde 3 günde 1 olanlar en az 1k en fazla 15k falan kanalım büyük değil o yüzden max 15k civarında ve oyun içeriği olduğu için

shorts videoların akışı 3 günde 1 olarak tanımlanıyor youtube'de mesela ben her gün shorts attığımda 500 izlenme de kalıyor ama 3 günde 1 attığımda örnek olarak 11k izlenen videom bile var video günü shorts atmak youtube de aslında güzel bi şey değil video attıktan 1 veya 2 gün sonra shorts atmak en mantıklısı istersen kanalıma bak son 3 günde 3 shorts attım max 500 izlendi ama öncelerinde 3 günde 1 olanlar en az 1k en fazla 15k falan kanalım büyük değil o yüzden max 15k civarında ve oyun içeriği olduğu için
evet hocam dediğiniz olay benimde başıma geldi. O yüzden sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı