Steam Aynı hanede değilsiniz hatası

581391

Decapat
Öncelikle merhaba arkadaşımla aile kurup oyunlarımızı paylaşmak istiyoruz fakat daveti kabul ederken aynı hanede değilsiniz hatasını alıyorum nasıl yapabiliriz?

Dosya Ekleri

• hata.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 86
Aynı PC'den giris yapmanız lazım kime yapcaksaniz biri tarayıcıdan biri normal Steam'den.

Sonra oyunlar gelir.

Hocam hamacchi uygulamasından arkadaşınızla bağlanıp denyiebilir misiniz?

Öncelikle merhaba arkadaşımla aile kurup oyunlarımızı paylaşmak istiyoruz fakat daveti kabul ederken aynı hanede değilsiniz hatasını alıyorum nasıl yapabiliriz?

Kim katılmak istiyorsa o sizin hesabınıza girip çıkış yapması gerekli aynı IP'den olduğunu düşünmesi için.

Tek PC'den hallolur Hamachi falan gerek yok.

Olmuyor hocam Hamachi ile deniyoruz şimdi.

Hamachi olmadı.

Hocam hem siz arkadaşınızın hesabına girip hem de arkadaşınız sizin hesabınıza girip çıkış yapması gerekli sonra daveti çekip yeniden atın biz bu şekilde çözmüştük sorunu

Katılabilmen için aynı IP'den girmen gerekir. Ama üstte başkalarının belirttiği yöntemleri uygulamayı deneyebilirsin. Belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…