H Halis4598 Kilopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #1 Merhabalar, 1 yıl önce Amazondan Corsair Vengeance LPX 16GB(8*2) RAM almıştım, bir tane daha almak istiyorum, aynı modeli alırsam sorun çıkar mı?
Merhabalar, 1 yıl önce Amazondan Corsair Vengeance LPX 16GB(8*2) RAM almıştım, bir tane daha almak istiyorum, aynı modeli alırsam sorun çıkar mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mart 2017 #2 Birebir aynı koda sahip Kit'i alırsanız sorun olma ihtimalini en aza indirirsiniz. Ama arada üretim farkı olacağından sorun olabilir. Birebir aynı marka ve aynı model bellekte bile uyum sorunu oluyor. 20:13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Birebir aynı koda sahip Kit'i alırsanız sorun olma ihtimalini en aza indirirsiniz. Ama arada üretim farkı olacağından sorun olabilir. Birebir aynı marka ve aynı model bellekte bile uyum sorunu oluyor. 20:13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H Halis4598 Kilopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #3 Cevabınız için çok teşekkür ederim