Aynı plakalar nasıl oluyor?

Shikame

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Tekniker
Arkadaşlar merhaba sahibinde gezerken 2 farklı aracın aynı plakaya sahip oldugunu gördüm nasıl olabiliyor bu? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2024-12-17_175556_www.sahibinden.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-12-17_175556_www.sahibinden.com.png
    252,5 KB · Görüntüleme: 68
  • Opera Anlık Görüntü_2024-12-17_175549_www.sahibinden.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-12-17_175549_www.sahibinden.com.png
    440,9 KB · Görüntüleme: 68
Biri Erzurum biri Kocaeli? Neden olmasın neresi aynı plakaların reis?

Malzeme olarak aynı sanırım 😂

Bahsettigim şey harfleri ve sayıları elbette sehir kodlarının aynı olmadıgını biliyorum. Sehir kodlarının farklı ama geriye kalan kısımlarının aynı olabilecegini bilmiyordum ondan dolayı merak ettim.

Bahsettigim şey harfleri ve sayıları elbette sehir kodlarının aynı olmadıgını biliyorum. Sehir kodlarının farklı ama geriye kalan kısımlarının aynı olabilecegini bilmiyordum ondan dolayı merak ettim.

Normal bir durum. Her ilde standart kombinasyonlar var. Mesela 06 A 001 ve 06 A 0001 da farklı plaka olur.

Aynı değil ki gözleriniz de mi problem var.

Aynı değil ki gözleriniz de mi problem var.

Kardeş şehir kısımları farklı ama geriye kalan kısımlarının nasıl aynı oldugunu ögrenmeye çalışıyorum tekinin 41 tekinin 25 oldugunun bende farkındayım.

Başından beri anlamaya çalıştıgım şey halihazırda mevcut trafikte olan plakanın.
Örnegin 34 plt 34 diyelim bu plakaya benzer olsun diye 33 plt 34 diye Mersin üzerinden alabilir miyim alamaz mıyım diye ögrenmek istememdi bu da dolaylı yoldan evet alabilirim cevabına ulaşıyor. Herhalde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı