Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #11 KatliyaM dedi: 4-4/8-8/16-16 gibi yaparsan olur. Aynı marka olmasına gerek yok özellikleri aynı olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Nadiren aynı marka bile sorun çıkarabiliyor. Sürprizbozan Dediğinin aynısı başka bir konuda dedim ve ceza yedim
KatliyaM dedi: 4-4/8-8/16-16 gibi yaparsan olur. Aynı marka olmasına gerek yok özellikleri aynı olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Nadiren aynı marka bile sorun çıkarabiliyor. Sürprizbozan Dediğinin aynısı başka bir konuda dedim ve ceza yedim
Relovia Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer Ankara/MAMAK Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #12 Ellie Williams dedi: Dual kit demek, aynı anda üretilen ve aynı özelliklere sahip 2 RAM'in tek pakette bulunması demek. Ayrı alırsan dual kit olmaz, ama dual channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani çalışır değil mi?
Ellie Williams dedi: Dual kit demek, aynı anda üretilen ve aynı özelliklere sahip 2 RAM'in tek pakette bulunması demek. Ayrı alırsan dual kit olmaz, ama dual channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani çalışır değil mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 27 Temmuz 2021 #13 Relovia dedi: Yani çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Çalışır.