Aynı USB İçerisine 64 Bit ve 32 Bit İşletim Sistemi Nasıl Hazırlanır?

Dostum eğer Win 7 nin çoklu versiyonunu istiyorsan içerisinde birden fazla versyon olan ISO dosyasını bulman gerekiyor. Windows 7 All in One MSDN Türkçe versiyon olarak aratırsan bir sürü çıkar. İndirip virüs tarama yaparsın. Rufus ile istediğin USB'ye yazdırırsın. İçersinde Home, Pro ve Ultimate versiyonlarının x32 ve x64 seçenekleri bulunur.

Ayrıca 10 FPS'e kadar düşüş yaşanıyor güncellemelerde.
Öyle birşey yok. Bari karalayacaksan mantıklı bahane bul.
Asla katılmıyorum, güvenlik hariç, kendini doğru düzgün güncelleyemiyor bu sistem
Sen Windows 7 ve Windows 8.1'in doğru düzgün güncelleme yaptığını nereden biliyorsun? Saatlerce güncellemeler denetleniyorda takılı kalıyor iki sistem. Yüklenseler bile ''Windows güncellemeleri yapılandıramadı. Değişiklikler geri alınıyor.'' diyerek insanı çileden çıkartan güncelleme sistemleri var.

Son düzenleme:
googleye windows 10 iso yazın microsoft un sitesine girip bir yere sağ tık yapıp incele basın sonra f5 atın be incele menusu kapatın ordan türkçe dil / multi-edition / 64-32 bit seçeneğinden iso dosyası indirip rufus ile flash ınıza yazdırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…