Ayrılık acısıyla nasıl başa çıkılır?

James Gosling

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
985
Makaleler
9
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cidden çok kötüyüm. 20 yaşında bir kardeşiniz/abiniz olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. 5 aylık ilişkim bitti ve kalbim ciddi anlamda kırık.
 
5 ay çok değil, ailenizle vakit geçirin. Örnek veriyorum hiç yapmadığınızı yapın. Bababnızla TV seyredin. Annenizle yemek pişirin, yalnız yaşıyorsanız arkadaşlarınızla BİM partisi verin. BİM partisi benim fikrim. 4-5 kişi toplanın BİM'den ya da A101, şok vb. yerlerden bir sürü şey alın. Çiğ köfte falan alın. Ama belli bir bütçe koyun mesela 50 liraya en iyi ürünleri alan kazanır vb. oyunlar düzenleyin. Denendi, onaylandı. Arkadaşınız yoksa kendi başınıza 1 gün konuşmama challenge gibi saçma sapan ama eğlenceli şeyler yapın. 1 haftaya geçiyor.
 
Hocam birisinden ayrılmanız dünyanız yıkılmıyor.
Türkiye'de 41 milyon 698 bin 377 kadın bulunuyor sana kız yok mu be abi.
 
"Ya baki entel baki" YouTube'a yaz çıkar bununla ilgili dersler. Ama özetleyecek olursak insanda sonsuz sevme kabiliyeti mevcut ve bu kabiliyet sadece baki olana karşı doğru şekilde kullanılabilir. Bu durumda insan hayatının merkezine baki olanı koyduğunda insanın sürekli bir şeylere aktarmak istediği sonsuz sevgi ölçülü şekilde ailene, eşine, çocuklarına, paraya, pula vs. tüm ne kadar fani olan şey varsa dağılır gider. "çok güzel özetleyemedim ama aç bak istersen."
 

Geri
Yukarı