Ayrılmamış alanda "Diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok" hatası

Ippo

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

SSD'yi HDD'ye Macrium Reflect uygulamasıyla klonladım. SSD 480 GB, HDD 1 TB, klonlama sonrası HDD de 480 GB olarak gözüküyor. Disk yönetimine girince 480 GB kullanılmamış alan gözüküyor. Birimi genişlet deyip 480 GB'ı HDD'ye eklemeye çalışınca "Disk, diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok" hatası alıyorum. 300 GB seçip eklemeye çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum. Ayrılmamış alanı ekleyemiyorum ayrı bir sürücü olarak isimlendirmek istediğimde de aynı hatayı alıyorum.

Adsız2.png


Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

SSD'yi HDD'ye Macrium Reflect uygulamasıyla klonladım. SSD 480 GB, HDD 1 TB, klonlama sonrası HDD de 480 GB olarak gözüküyor. Disk yönetimine girince 480 GB kullanılmamış alan gözüküyor. Birimi genişlet deyip 480 GB'ı HDD'ye eklemeye çalışınca "disk, diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok" hatası alıyorum. 300 GB seçip eklemeye çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum. Ayrılmamış alanı ekleyemiyorum ayrı bir sürücü olarak isimlendirmek istediğimde de aynı hatayı alıyorum.

Eki Görüntüle 1432697

Ne yapabilirim?

Önce siyah alana sağ tıklatıp yeni birim oluşturun.
Sonra genişletmeyi yapın.
 
Önce siyah alana sağ tıklatıp yeni birim oluşturun.
Sonra genişletmeyi yapın.
Yeni birim oluşturmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum , Disk, diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok'' hatası.

Bilgisi olan var mı?

@Recep Baltaş

Format atmadan düzeltmemin bir yolu yok mudur
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı