Ayrılmış Video Belleği Düşüremiyorum

hakan77

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ayrılmış video belleğimi düşüremiyorum toplam belleğim 3.7 gb ayrılan 2 gb paylaşılan ise 1.7 bios'da düşürmeyi denedim ama bios yeni sürüm oldugu için galiba öyle bir seçenek yok çok kötü fps alıyorum.

Hiç bir şekilde video izleyemiyorum sürekli donmalar kaynaklanıyor yardım edebilicek var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrılmış video belleği, ekran kartınızın oyunlarda kullanabildiği max. bellektir. O donanımsal bir mesele ki pek bir etkisi yok. Ekran kartının modeli ne? Hangi oyunlarda ne kadar fps alıyorsunuz?
 
Akif Amd Redon 6570 driverleri güncel bilgisayarımı toplatalı 1 sene olmadı fakat fps alamıyorum neredeyse yani çok düşük oyunlarda bile fps kaybı var mesela Counter Strike da ilk başta 100 fps alıyorum sonra 20 fps'ye iniyor.

Yani neden kaynaklandığını anlamadım bazı arkadaşlarıma sordum ayrılmış video belleğini düşürsen olur dediler bi fikrin var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Fraps açık değil yani hemen hemen bütün oyunlarda oluyor zaten çok oyun oynamıyorum ama internetten bir film izlemek istiyorum zehir oluyor o kadar kasıyor ki inanamazsın yani internet hızıyla alakası yok tamamen ekran kartından dolayı kasıyor bence var mı çözümün ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 Ultimate 32 bit, intel r pentium r 2cpus 3.2ghz hız, 6 gb ram, 4 gb ekran kartı Amd redeon 6570 bunlar direk attım acaba sorun neden kaynaklanıyor bilgisayarımın o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Isınmadan kaynaklanıyor diye açtım kasayı 29 30 derecede şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram'ınız 6gb olduğu için ve 32 bit sistem kullnadığınız için kaynaklanıyor.
Temiz Windows 8.1 64 bit kurun. Forumu araştırırsanız bulabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı