T Talhaozturks Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 15 23 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Ayrılmış video belleğim 512 MB sistem video bellegı o MB paylaşılan ise 767 MB bunlar arttırılabilir mi? Bilgisayarımda 2 GB RAM ve 512 MB ekran kartı var ama yine de GTA 4'de kasıyor bunu nasıl önleyebilirim?
Arkadaşlar Ayrılmış video belleğim 512 MB sistem video bellegı o MB paylaşılan ise 767 MB bunlar arttırılabilir mi? Bilgisayarımda 2 GB RAM ve 512 MB ekran kartı var ama yine de GTA 4'de kasıyor bunu nasıl önleyebilirim?
kuerora Femtopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 34 23 Ağustos 2020 #2 512MB ve 2 GB RAM ile FPS arttırmak imkansız. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 23 Ağustos 2020 #3 Arttırsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Ayrıa 512MB GTA 4 için çok yeterli. Ha çok istiyorsan BIOS'tan arttırabilirsin. Son düzenleme: 23 Ağustos 2020
Arttırsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Ayrıa 512MB GTA 4 için çok yeterli. Ha çok istiyorsan BIOS'tan arttırabilirsin.
T Talhaozturks Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 15 23 Ağustos 2020 #4 baran_basaran dedi: Arttarsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Ayrıa 512MB GTA 4 için çok yeterli. Ha çok istiyorsan BIOS'tan arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama 9 FPS alıyorum oyundan. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
baran_basaran dedi: Arttarsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Ayrıa 512MB GTA 4 için çok yeterli. Ha çok istiyorsan BIOS'tan arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama 9 FPS alıyorum oyundan.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 23 Ağustos 2020 #5 Talhaozturks dedi: Ama 9 FPS alıyorum oyundan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ekran kartı yetersiz diyorum, anlamıyor musun? VRAM'i arttırsan da bir işe yaramaz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
Talhaozturks dedi: Ama 9 FPS alıyorum oyundan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ekran kartı yetersiz diyorum, anlamıyor musun? VRAM'i arttırsan da bir işe yaramaz.
T Talhaozturks Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 15 23 Ağustos 2020 #6 baran_basaran dedi: Arkadaşım ekran kartı yetersiz diyorum anlamıyor musun? VRAM'i arttırsan da bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... O zaman niye yukarida 512 mb yeterli yaziyorsun kardesim
baran_basaran dedi: Arkadaşım ekran kartı yetersiz diyorum anlamıyor musun? VRAM'i arttırsan da bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... O zaman niye yukarida 512 mb yeterli yaziyorsun kardesim
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 23 Ağustos 2020 #7 baran_basaran dedi: Arttırsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı MB ile ölçülmez önemli olan çekirdeğin gücüdür. Bilip bilmeden yorum yapma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al yap.
baran_basaran dedi: Arttırsan bile GPU yetersiz kalacağı için yine kasacak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı MB ile ölçülmez önemli olan çekirdeğin gücüdür. Bilip bilmeden yorum yapma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al yap.