AYT edebiyat için kaynak önerisi

Carleonedon

Centipat
Daha fazla  
Çoğu kişi limit ve yayın denizi önermiş benim aklımda 3D almak vardı diğer kullandığım kitapları kaliteli diye buraya da sormak istedim.

Sıfır risk 3 4 5 yayıncılık kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
Limit te güzeldir ama

2-3 ayda sıfırdan fullemiş birisi olarak kaynak çözmeni önermem. Bir konuyu bitirdiğin zaman 1960'lar 70'ler 80'lerden itibaren o konu özelindeki çıkmışları çözsen yeterli. Sonrası akşam tekrarları vesaire. Bir konu bitirdikten sonra 20-30dk sesini kaydet konuyu anlattığın bir ses olsun yürürken kulaklıkla dinle her fırsat bulduğunda. Konuların %75i bitince artık seri AYT edebiyat denemeleri atabilirsin. Deneme olarak limit AYT edebiyat denemeleri önerebilirim. Hoca olarak kadir gümüşten konu emek taştandan da soru çözümleri izleyebilirsin.

Sıfır risk 3 4 5 yayıncılık kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
Limit te güzeldir ama
bakıcam teşekkürler

2-3 ayda sıfırdan fullemiş birisi olarak kaynak çözmeni önermem. Bir konuyu bitirdiğin zaman 1960'lar 70'ler 80'lerden itibaren o konu özelindeki çıkmışları çözsen yeterli. Sonrası akşam tekrarları vesaire. Bir konu bitirdikten sonra 20-30dk sesini kaydet konuyu anlattığın bir ses olsun yürürken kulaklıkla dinle her fırsat bulduğunda. Konuların %75i bitince artık seri AYT edebiyat denemeleri atabilirsin. Deneme olarak limit AYT edebiyat denemeleri önerebilirim. Hoca olarak kadir gümüşten konu emek taştandan da soru çözümleri izleyebilirsin.
aga zaten kafamda sadece bi tane soru bankası çözmek var o da kaliteli olsun istiyorum soru bakımından aşırı abanmicam zaten dediğim gibi 1 soru bankası,deneme,çıkmış sorular şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum

Bakacağım teşekkürler.

Aga zaten kafamda sadece bir tane soru bankası çözmek var o da kaliteli olsun istiyorum soru bakımından aşırı abanmayacağım zaten dediğim gibi 1 soru bankası, deneme, çıkmış sorular şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum.

Bana güven, çıkmış sorulardan ve denemelerden git direk en kaliteli test kitabında dahi saçma sapan sorular oluyor gereksiz çıkmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı