AYT edebiyat için kaynak önerisi

metroboom1n

Hectopat
Daha fazla  
Sayısaldan, EA geçmiş birisi olarak ilk defa edebiyat görmeye başladım ama yapabileceğimi düşünüyorum. Bana çok kolay çok da zor olmayacak yani orta seviyelerde bir kaynak önerebilir misiniz soru bankası olarak?

Limit ya da Bilgi Sarmal yayınları. Özellikle Limiti kesinlikle çözmelisin çok iyi bir kitap.

Limit ya da Bilgi Sarmal yayınları. Özellikle limiti kesinlikle çözmelisin çok iyi bir kitap.

Biraz araştırdım ikisini de öneriyorlar dediğiniz gibi özellikle limit bayağı karşıma çıktı, fazla zor değilse alacağım kitap büyük ihtimal limit olacak, zorluğu açısından bilgilendirme şansın var mı acaba çözerken çok zorlanır mıyım yoksa tam ideal seviyede bir kitap mı?

Bence tam ideal seviyede. Arada bilinmedik yazarları sorduğu oluyor müfredetta olduğu için ama çoğunlukla sık sorulan yerleri soruyor. Ben çok memnun olmuştum çözerken. Ama bence asıl önemli olan ezber. Konunun mantığını anlayarak ezberini yapınca inan bana o kadar hızlı çözüyorsun ki bir zamandan sonra sorular artık tekrar ediyor gibi geliyor.

Ezber için Ankidroid uygulamasını öneririm. Kart hazırlıyosun kartları düzenli aralıklarla karşına çıkarıyor böylece ezberlediklerin beyninde kalıcı olarak yerleşiyor. İnternette Edebiyat için yapılmış hazır kartlar var ordan indirebilir ya da kendin de hazırlayabilirsin. Bu uygulamayı her gün aç ve günlük çalışmanı tamamla. Ondan sonra sorular vız gelir tız gider.

Bence tam ideal seviyede. Arada bilinmedik yazarları sorduğu oluyor müfredetta olduğu için ama çoğunlukla sık sorulan yerleri soruyor. Ben çok memnun olmuştum çözerken. Ama bence asıl önemli olan ezber. Konunun mantığını anlayarak ezberini yapınca inan bana o kadar hızlı çözüyorsun ki bir zamandan sonra sorular artık tekrar ediyor gibi geliyor.

Ezber için Ankidroid uygulamasını öneririm. Kart hazırlıyosun kartları düzenli aralıklarla karşına çıkarıyor böylece ezberlediklerin beyninde kalıcı olarak yerleşiyor. İnternette Edebiyat için yapılmış hazır kartlar var oradan indirebilir ya da kendin de hazırlayabilirsin. Bu uygulamayı her gün aç ve günlük çalışmanı tamamla. Ondan sonra sorular vız gelir tız gider.

Anladım çok teşekkürler, önerilini dikkate alacağım. Şimdi o dediğin uygulamayı indirip biraz bakınacağım böyle bir şeye ihtiyacım vardı önermen çok iyi oldu tekrardan teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı