AYT fizik nasıl çalışılır?

kraliyetuyesi

Picopat
İş enerji kısmına kadar her şey güzeldi. Düzgün çembersel hareketi de bir şekilde anladım. Ama iş-enerji, itme ve momentum konularında soruları çözemiyorum. 2500 tane formül var. Hangisini hangi soruda kullanacağımı veya nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Özcan aykından ilerliyorum. Konuyu dinlerken anlıyorum. Fakat kendim çözemiyorum. 345 de bütün testleri bir şekilde bitirdim. Fakat hala yetersiz hissediyorum. Başka kaynağa geçtiğimde çözemiyorum garip garip sorular geliyor karşıma. Genellikle video çözümden bakıyorum birçoğuna. Çözebildiklerimi de de mantıkla yapabiliyorum. Soruları yorumlayamıyorum ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikir belirtisi oluşmuyor. Konuyu anlamadan başka konuya da geçmek istemiyorum. Bilgi Sarmal'dan da biraz çözmeyi denedim. Ama o kadar çok yoğun işlem var ki direkt kapadım. Video çözümüne baktığımda adam 50 saniyede çözüyor ben hiçbir şekilde yapamıyorum. Özcan hoca da videolarında genelde bir soru üzerinden anlattığı için konuları. Diğer soru kalıplarında ne yapacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…