AYT için kaynak önerisi

somaltın

Centipat
Daha fazla  
Herkese İyi Sosyaller,
12. sınıfa yeni geçiyorum sayısalım, bu yazı iyi değerlendirmek istiyorum. Matematiğim TYT'de 10 net civarı, çok eksiğim var çok çalışmam lazım. TYT için kitaplarım bol bol var, netim 55-60 arası çalışmaya da başladım. Ancak AYT'de hiç bir kaynağım yok. Bu yüzden AYT'de her ders için "Konu Anlatım Kitabı ve Soru Bankası" olmak üzere önerilerinizi istiyorum.
Şimdiden teşekkürler :D

Son düzenleme:
Herkese İyi Sosyaller,
12. sınıfa yeni geçiyorum sayısalım, bu yazı iyi değerlendirmek istiyorum. Matematiğim TYT'de 10 net civarı, çok eksiğim var çok çalışmam lazım. TYT için kitaplarım bol bol var, netim 55-60 arası çalışmaya da başladım. Ancak AYT'de hiç bir kaynağım yok. Bu yüzden AYT'de her ders için "Konu Anlatım Kitabı ve Soru Bankası" olmak üzere önerilerinizi istiyorum.
Şimdiden teşekkürler :D
AYT Matematik için: Eyüp B. nin Soru bankası,345 , 3D, Orjinal, Bilgi sarmal, Acil Matematik
AYT Fizik: 345, ENS yayınlarının bir tane kitabı var destek fizik diye o olabilir belki, Aydın yayınları, Apotemi
AYT Kimya: Aydın yayınları, Bir de çap yayınlarının soru özetli Kimya soru fasikül kitabı var, Apotemi
AYT Biyoloji: Biyotik yayınları soru bankası, 345, 3D, Doktor Biyoloji nin Kitabı,

Ben EA bölümündenim ama çevremde çok Sayısalcı olduğundan çoğu kitabın seviyesini ve nasıl olduğunu biliyorum merak etme. Hepsi güzel aralarından seçip alabilirsin. (kendi bildiklerim dışında çoğu kitapları onlar önerdi)

Paraf yayınlarının kitapları da var da biraz gereksiz zorladıklarını düşünüyorum. Keza Edebiyat soru bankası falan gereksiz detay ve Boş yere zorlamış testlerle doluydu. Ama tabii ki Fen kısmı farklı olabilir alıp denemek de fayda var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı