A Aklıbaşınagecgelen Centipat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Merhaba AYT kimyaya başlamak istiyorum TYT konularını bitirdim hoca önerilerinize açığım TYT kimyayı görkem şahinden bitirmiştim.
Merhaba AYT kimyaya başlamak istiyorum TYT konularını bitirdim hoca önerilerinize açığım TYT kimyayı görkem şahinden bitirmiştim.
M Masterkenobii Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 210 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Aklıbaşınagecgelen dedi: Merhaba AYT kimyaya başlamak istiyorum TYT konularını bitirdim hoca önerilerinize açığım TYT kimyayı görkem şahinden bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ferrum
Aklıbaşınagecgelen dedi: Merhaba AYT kimyaya başlamak istiyorum TYT konularını bitirdim hoca önerilerinize açığım TYT kimyayı görkem şahinden bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ferrum
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 23 Ekim 2024 #3 Görkem şahinden devam edebilirsin gerçekten anlatımı çok kaliteli sadece biraz uzun videoları.