Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 7 Eylül 2023 #1 Merhaba. AYT matematik için kaynak alacağım. Başlangıç seviyesi için ne önerirsiniz? Bir de Eyüp B'nin Vvd'yi bekliyorum alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Merhaba. AYT matematik için kaynak alacağım. Başlangıç seviyesi için ne önerirsiniz? Bir de Eyüp B'nin Vvd'yi bekliyorum alınır mı?
L latiass Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #3 Roxy1F dedi: Merhaba AYT matamatik için kaynak alacağım başlangıç seviyesi için ne önerirsiniz bir de Eyüp B'nin Vvd'yi bekliyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Aktif matematik ayt.
Roxy1F dedi: Merhaba AYT matamatik için kaynak alacağım başlangıç seviyesi için ne önerirsiniz bir de Eyüp B'nin Vvd'yi bekliyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Aktif matematik ayt.
denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 7 Eylül 2023 #4 Bu kitaptan sonra ayt matematik için 345, Bilgi Sarmal öneririm. Ben bunlarla başlamıştım kolay sorularda var çok sağlam sorularda.
Bu kitaptan sonra ayt matematik için 345, Bilgi Sarmal öneririm. Ben bunlarla başlamıştım kolay sorularda var çok sağlam sorularda.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 7 Eylül 2023 #5 676478 dedi: Sınıfınız ne. Genişletmek için tıkla... 12.sınif denizs00 dedi: Bu kitaptan sonra AYT matematik için 345, bilgi sarmal öneririm. Ben bunlarla başlamıştım kolay sorularda var çok sağlam sorularda. Genişletmek için tıkla... Kaç net yapmaya basladın ondan sonra.
676478 dedi: Sınıfınız ne. Genişletmek için tıkla... 12.sınif denizs00 dedi: Bu kitaptan sonra AYT matematik için 345, bilgi sarmal öneririm. Ben bunlarla başlamıştım kolay sorularda var çok sağlam sorularda. Genişletmek için tıkla... Kaç net yapmaya basladın ondan sonra.
denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 7 Eylül 2023 #6 Roxy1F dedi: 12.sınif Kaç net yapmaya basladın ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Yani konular bittikçe netler artıyor zaten o sana bağlı. Bitirdiğin konudan yanlış çıkarmıyosan sorun yok. Net önemli değil.
Roxy1F dedi: 12.sınif Kaç net yapmaya basladın ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Yani konular bittikçe netler artıyor zaten o sana bağlı. Bitirdiğin konudan yanlış çıkarmıyosan sorun yok. Net önemli değil.