AYT matematik denemesi çözemiyorum

Daha fazla  
AYT matematik çalışmaya karar verdikten sonra Bilgi Sarmalı'nın AYT soru bankasından gerekli konuları bitirdim. Malum türev integral falan çıkmayacak o yüzden bakmadım bile. Ama yine de AYT matematik denemelerinde bir soru bile çözemiyorum. Ve hayır denemede türev integral falan yok.

Hocam temelinizi güçlendirdikten sonra AYT'de başarı yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Konulari bitirmek onemli degil, Bilgi Sarmal ortalama zorlukta acikcasi cok fazla cozumlere bakarak ilerliyorsan aslinda sorulari anlamadan gidiyorsun demek. Yoksa Bilgi Sarmal 30 soruda 16-17 net yaptirir ortalama denemede

4 5 tane deneme çözüm videosu izle. bakış açısı kazan. ayrıca tyt matta eksik varsa önce tyt matı bitir sonra ayt mat bas

4 5 tane deneme çözüm videosu izle. bakış açısı kazan. ayrıca tyt matta eksik varsa önce tyt matı bitir sonra ayt mat bas
Hocam izledim ama pek fayda etmedi. Adam sanki bir mantığa göre değil de kafasına göre yazıp çiziyor sonra canı ne istersen cevabı o yapıyor gibi geliyor videolar.

Hocam temelinizi güçlendirdikten sonra AYT'de başarı yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ya temelim çok kötü değil ama yine de AYT matematikte 10-15 soru işaretleyebilirim en azından diye düşünüyordum

kolay denemelerle başla o zaman hocam ya da konu tekrar edip 1 soru bankası daha çöz 1 ay içinde. geriye kalan 1 ayda da her gün 1 veya 2şer tane deneme çözersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…