AYT matematik için fasikül önerisi

emreverified

Kilopat
Daha fazla  
Aklımda pek bir şey yok hangisini çözsem bilemedim. Arkadaşlarım barış, Apotemi, acil, çap vs. bayağı bir şey sıraladı ama hiçbiri hakkında bir fikrim yok.

Fasikül çözmenin 2 mantığı var soru bankalarından daha fazla aynı konudaan sorusu oldugu için öğrenmek amaçlı çözülebilir en başta bunun için acil çap ya da en az 2 3 kitaptan konuyu bitirip sınava yakın zor soru tipleri görmek için çözebilirsin bunun içinde orijinal apotemi barış iyidir.

Aklımda pek bir şey yok hangisini çözsem bilemedim. Arkadaşlarım barış, Apotemi, acil, çap vs. bayağı bir şey sıraladı ama hiçbiri hakkında bir fikrim yok.
Bence fasiküller öğrenme amaçlı alınıp o konunun en zor soruları görebileceğin en önemli kaynaklardır bilgi sarmal fasikül seti veya orijinal setini önerebilirim.

Türev için Apotemi türev fasikülünü öneririm güzeldir.

Fonksiyon için de barış fonksiyonlar fasikülünün çoğunu bitirmiştim o da güzeldi.

Fakat yine de konuların bitip bitmediğini veya netlerini bilmeden net bir şey söylenmez. Açıkçası ben fasikülden önce soru bankası ve konu anlatımının halledilmesi taraftarıyım fakat dediğim gibi şu anki durumunu bilmeden çok isabetli bir yorum yapılamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı