AYT matematik için kaynak tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. AYT matematik için elimde 345 ve 3D AYT matematik kitapları var. Başlangıç için 345 kullanıyorum ama sorular konu konu değil karışık şekilde gidiyor. Başlangıç için acil AYT matematik fasikülü veya çap AYT matematik fasikülü uygun olur mu? Bu kitaplar konu konu mu gidiyor?
Cevap veren herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 37
  • images (2).jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çap yayınlarını tavsiye ederim. Konu özetleri cidden hayat kurtarıyor. İnanılmaz katkı sağlayacağını düşünüyorum. Fakat Acil yayınları fasikülleri de ilerleyen zamanlarda (derinlemesine öğrenmede ve net artışında) işine yarar. Başlangıç için Çap yayınları harika!

Çap'daki sorular çok sıkıntılı sorular hiç zevkli değil. Çok eski sorular var önermem ben kullanıyorum başlangıç için ama soruları çok sıkıcı. Acil'in soruları da yine kasıntı olabiliyor. 3D AYT vdd konu öğrenmek için ideal yanına da AYT matematiğin ilacı alırsan bence bu 4 kitapla bitirebilirsin işi.

Çap'ın fasikülleri çok değişik hacı resmen zorlamak için değişik değişik işlemler var içerisinde ben hiç beğenmedim evde duruyor son kitap olarak zamanım olunca çözüyorum fasikülleri

Çap'ın fasikülleri çok değişik hacı resmen zorlamak için değişik değişik işlemler var içerisinde ben hiç beğenmedim evde duruyor son kitap olarak zamanım olunca çözüyorum fasikülleri

Orijinal ve Apotemi kitaplarını önerebilirim. Üniversite seviyesi zorlamasa da yeterli seviyede. Seviyeniz iyiyse oturup birkaç haftada tüm kitapları bitirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…