AYT nasıl 70-75 nete çıkar?

Hocam biz bu arkadasla zamanında tartıştık bayağı ve ilk 5 bine gireceğini iddia ediyordu ama hala ses yok.

Umarım girmiştir, 45 günde 60 net arttırmak sıfırsa olabilir çünkü paragraf-problemler ve basit fen konuları gibi konulardan bedava netleri toplar uçar hemen. 0'dan 60 nete çeker yani ama bahsettiği netlerden 45 günde 60 net arttırması imkansıza yakın.

Umarım girmiştir, 45 günde 60 net arttırmak sıfırsa olabilir çünkü paragraf-problemler ve basit fen konuları gibi konulardan bedava netleri toplar uçar hemen. 0'dan 60 nete çeker yani ama bahsettiği netlerden 45 günde 60 net arttırması imkansıza yakın.

45 günde 60 net artması mümkün değil hocam böyle bir şey için beyne direkt USB bellek ile bilgiyi aktarmak lazım.

45 günde 60 net artması mümkün değil hocam böyle bir şey için beyne direkt USB bellek ile bilgiyi aktarmak lazım.

Eğer sağlam bir birikimi varsa ve gerçekten tuvalet-yemek-uyku gibi yaşamsal faaliyetlerinden bile kısarak ders çalışırsa olabilir ama bunu yapabilecek adamın bu foruma konu açması saçma olur :D

Eğer sağlam bir birikimi varsa ve gerçekten tuvalet-yemek-uyku gibi yaşamsal faaliyetlerinden bile kısarak ders çalışırsa olabilir ama bunu yapabilecek adamın bu foruma konu açması saçma olur :D

Sayısalda 50kdan daha iyi yap kendimi forumdan sınırsız çizdireceğim başka bir şey demiyorum.

Lafımın arkasındayım hocam merakla arkadaşın sonucu bekliyorum.

Hocam bu arkadaş 1 ayda TYT'den 50 net artırdığını iddia eden kişiydi değil mi?
Evet, bu arkadaşımız çok kısa sürede çok uçuk netler arttırdığını iddia ediyordu. Şimdi forumu aktif kullanmıyor sanırım. Açıkçası ben mümkün olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş iddiasının arkasında durup sonucunu paylaşırsa olay daha net hale gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı