AYT-TYT tüm dersler kaynak kitabı önerisi

İbrahimOyun

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AYT ve TYT için tüm dersler kaynak kitabı olarak ne önerirsiniz?

Şimdilik Kolay Seviyede ilerlemeyi düşünüyorum. Seviye Seviye ilerleyeceğim.

Son düzenleme:
Ben kaynak çok bilmiyorum ama başkaları gelecektir şimdi o yüzden sen mesajını düzenle ve hangi düzey olduğunu söyşe ona göre yazsınlar

Seviye Seviye ilerleyeceğim. Kolaydan Başlayalım.

Şimdi hangi bölümsünüz ve kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum. Şimdi önereceğim kaynaklar 12.sınıfa geçtiğinizi baz alacam. Sayısal harici bölüm seçtiyseniz yardımcı olamam ayt kısmında bilgim yok. 0 olduğunuzu farz edeceğim birde o yüzden tyt önerisi yapacağım.

Kolay-orta seviye:

TYT Mat için:
0'dan matematik (rehber matematik) (temel atmak için)
acil problemler
345 matematik

TYT Geometri:
acil geometri

TYT Fen: (Tek kaynak genellikle yeterlidir.)
Fizik: 345 yayınları al geç.
Kimya: Çok kolay olduğu için almanı tavsiye etmem ama illa alacam diyorsan 345.
Biyoloji: Tekrar için konu anlatımlı soru bankası alabilirsin. Önerim palme.

TYT Sosyal: (Tek kaynaktan 15+ net düzeyine getireceğini düşünüyorum.)
Apotemi sosyal bilimler konu özeti al geç.

TYT Türkçe:
paragrafın ritmi
dil bilgisi için 3D dil bilgisi al. (tek kaynakta çözmen genellikle yeterli.)

Orta-zor seviye:
TYT Mat için:
3D veya Orijinal matematik al. (2 kaynak öneriyorum çünkü 2'den fazla kaynak çözmek gereksiz geliyor.

TYT Geometri:
Bilgisarmal Geometri.

TYT Türkçe:
345 paragraf

2 kaynak önerdiğim dersleri 3 kaynağa çıkarabilirsin ihtiyaca bağlı eğer 2.kaynak önerilerim ağır gelirse 345 veya bilgisarmal alternatiflerini al. ÖSYM tarzına yakın kaynaklar seçin. Çok soru değil öz soru çözün.

Şimdi hangi bölümsünüz ve kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum. Şimdi önereceğim kaynaklar 12.sınıfa geçtiğinizi baz alacağım. Sayısal harici bölüm seçtiyseniz yardımcı olamam AYT kısmında bilgim yok. 0 olduğunuzu farz edeceğim bir de o yüzden TYT önerisi yapacağım.

kolay-orta seviye:

TYT mat için:
0'dan matematik (rehber matematik) (temel atmak için)
Acil problemler.
345 matematik.

TYT geometri:
Acil geometri.

TYT fen: (tek kaynak genellikle yeterlidir.)
Fizik: 345 yayınları al geç.
Kimya: Çok kolay olduğu için almanı tavsiye etmem ama illa alacağım diyorsan 345.
Biyoloji: Tekrar için konu anlatımlı soru bankası alabilirsin. Önerim palme.

TYT Sosyal: (tek kaynaktan 15+ net düzeyine getireceğini düşünüyorum.)
Apotemi sosyal bilimler konu özeti al geç.

TYT Türkçe:
Paragrafın ritmi.
Dil bilgisi için 3D dil bilgisi al. (tek kaynakta çözmen genellikle yeterli.)

orta-zor seviye:
TYT mat için:
3D veya orijinal matematik al. (2 kaynak öneriyorum çünkü 2'den fazla kaynak çözmek gereksiz geliyor.

TYT geometri:
Bilgi Sarmal geometri.

TYT Türkçe:
345 paragraf.

2 kaynak önerdiğim dersleri 3 kaynağa çıkarabilirsin ihtiyaca bağlı eğer 2.kaynak önerilerim ağır gelirse 345 veya Bilgi Sarmal alternatiflerini al. ÖSYM tarzına yakın kaynaklar seçin. Çok soru değil öz soru çözün.

Çok teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.

AYT ve TYT için tüm dersler kaynak kitabı olarak ne önerirsiniz?

Şimdilik Kolay Seviyede ilerlemeyi düşünüyorum. Seviye Seviye ilerleyeceğim.
Matematikte, bilgi sarmal ile başlayın, 345'le devam edin tümüyle yeterli olur. Derece istiyorsanız acil ekleyebilirsin üstüne. Diğer çözülecek yayınlar zaman kaybından başka bir şey getirmez kendi fikrimce.
Ayt kısmında ise konu - soru şeklinde 345 ardından aydın yayınları gayet ileriye taşır.
Fen kısmında konu çalışıp, branş / genel denemelerde ki sorulara çalışsanız yeterli oluyor zaten.
Ayt fen alanında fasikül ile ilerleyin, size uygun hangisi ise o şekilde fulle yakın bir derece elde edersiniz. Devamlılığı bırakmadığınız sürece söylediğim kitaplarla iyi derecelere oynarsınız. Başarılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı