Ayyakabı al sat yaparak para kazanmak

vodkaaa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 5K'lık bir bütçem var bu elimdeki parayla Nike, NB vs. gibi marka ayakkabıları alıp satarak para kazanmak istiyorum. Bana bu konuda az da olsa bir bilginiz varsa hem ayyakabi onerisi hem de satış yapacağım bir platform önerisi yapar misiniz?
Eğer bu is çok para getirmez parayı cop edersin derseniz en güzel nasıl değerlendirilir hedefimde fazla degil 20 30k arasi bir şey düşünceleriniz neler.

Al sattan para kazanamazsın, ürün yurt dışından gelmediği veya araba, gayrimenkul olmadığı sürece.

Tam aksine hocam. Bizim tekstilde biz üretip al satçıya satıyoruz, adam bizden çok kar koyuyor.

Peki bana bir ayyakkabi onerir misin butcemi aşmayacak şekilde ve kac numara almalıyım.

40-45 arası çok gider.

Büyük numaralar alabilirsin küçük numaralar hızlı tükeniyor herkes 43 44 giydiği için onları bulamaman normal ama 47 48 bulursan kaçırma derim ayakkabı önerim yok ama hocam şu anda çekilişlere falan katılın bazı ayakkabı satan yerler çekiliş yapıyor oraları takip edin.

Tam aksine hocam. Bizim tekstilde biz üretip al satçıya satıyoruz, adam bizden çok kar koyuyor.

40-45 arası çok gider.

Al satçı dediğin kişi konuda bahsi geçen arkadaş gibi değil. Bir sürü mağaza misali satıyor.

Bir kişinin, piyasada daha ucuzu varken 3. şahıstan almasının manası yok, nasıl kazansın kon sahibi?

Evet Instagram sayfasında yapan tanıdığım var gerçekten ilginç insanların alması.

Al sattan para kazanamazsın, ürün yurt dışından gelmediği veya araba, gayrimenkul olmadığı sürece.
Bu isi ben Bi gün oturuyorum aklıma geldi yapim dedim degil benimde yakın bir arkadaşımda bu isi yapıyordu suanda koleksiyon yapıyor ama takas ve alsat yaparak ciddi paralar kazandı mesela pair co diye bir etkinliğe 2 ayyakabiyla gidip 3 ayyakabi ve 4600 lirayla gelmişti tabiki her ayyakabi aynı değil yinede yorumun için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…