SEMIKAANCAKIR
Kilopat
- Makaleler
- 2
Birkaç arkadaşım RX 550 önerdi ısınmaz falan dediler doğru mudur?
Isınma olarak net bir bilgim yok ama bu bütçede tercih edilmez.
Isınma olarak net bir bilgim yok ama bu bütçede tercih edilmez.
Şu anki R7 240 yazın en sıcak döneminde en fazla 70 derece gördü o yüzden sormuştum. Kasam ufak bir kasa herhangi bir yerinde fan koyulacak bölüm yok.
400 daha koyup 55W TDP değerli RX 6400 alıp FSR ile tüm AAA oyunları ortada oynayabilirsin testlerde çoğunlukla 65 üstüne çıkmıyor.
Anladım hocam R7 250 kullandım ben ısınıyordu 70'lerde olması oyun esnasında sorun olmaz. Normal kullanırken 70 dereceyse kartı ve kasayı temizle çözülmezse mecburen bir ATX kasa al 200 liraya bile var sıfır ucuz ama işine yarar.
AAA oyunları anca düşükte ve çözünürlük düşürerek oynar.
RX 570 alıp UV yapabilirsiniz sıcaklıklara göre.
Galiba ekran kartını bir kenara atacağım şimdilik kasa alacağım. Ama bu işlemi yapacak yerler var mı? İtopya tarzı.
UV nedir hocam?
Galiba ekran kartını bir kenara atacağım şimdilik kasa alacağım. Ama bu işlemi yapacak yerler var mı? İtopya tarzı.
UV nedir hocam?
UV nedir hocam?
2. elde eski ama kaliteli kasaları 350TL gibi fiyatlara satıyorlar. Elinizde 1650TL kalırsa bu fiyatlara 1050 Ti gibi kartlar bulabilirsiniz 2. elde.