Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Merhabalar oyundaki performansımı arttırmak için ekran kartıma OC yaparsam bir şey olur mu veya zarar görür mü? Zaten az yapacağım ama yine de sordum. Fazla yapmama gerek yok.
Merhabalar oyundaki performansımı arttırmak için ekran kartıma OC yaparsam bir şey olur mu veya zarar görür mü? Zaten az yapacağım ama yine de sordum. Fazla yapmama gerek yok.
KS KS Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #11 Lawrence22 dedi: Heaven3D benchmark ve FurMark öneririm herhangi bir sorun yok ise öyle kullanın sıcaklıkları frametime grafiğini ve görüntüyü kontrol edin bazen görüntü bozulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda test etsem olur mu? Artı 0 Eksi
Lawrence22 dedi: Heaven3D benchmark ve FurMark öneririm herhangi bir sorun yok ise öyle kullanın sıcaklıkları frametime grafiğini ve görüntüyü kontrol edin bazen görüntü bozulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda test etsem olur mu?
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 21 Mart 2021 #12 Beyo_61 dedi: Oyunda test etsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda test etmeyi pek önermiyorum oyun kapanır, en fazla mavi ekran yerseniz test ile kontrol edin. Artı 0 Eksi
Beyo_61 dedi: Oyunda test etsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda test etmeyi pek önermiyorum oyun kapanır, en fazla mavi ekran yerseniz test ile kontrol edin.