Josip Broz Tito
Megapat
Az RAM kullanması ile bilinir, diğer tarayıcıları zaten bildiğiniz için paylaşmamıştım.İlk defa duydum hocam.
Az RAM kullanması ile bilinir, diğer tarayıcıları zaten bildiğiniz için paylaşmamıştım.İlk defa duydum hocam.
Hocam vnp nedir vpn mi?Az ram kullanır. Hemde çok az. Tek kötü yanı VNP açtığında başta internet sayfaları yüklenmiyor. Bu yüzden twitere girerken sıkıntı çekiyorum ama kapatıp açınca tarayıcıyı sıkıntı kalmıyor.
VPN hocam VPN!Az ram kullanır. Hemde çok az. Tek kötü yanı VNP açtığında başta internet sayfaları yüklenmiyor. Bu yüzden twitere girerken sıkıntı çekiyorum ama kapatıp açınca tarayıcıyı sıkıntı kalmıyor.
Az RAM kullanması ile bilinir, diğer tarayıcıları zaten bildiğiniz için paylaşmamıştım.
Brave kesinlikle.Hocam brave mi silimjet mi?
Hocam ben pek anlamam tarayıcıdan ama brave açık kaynak kodlu bilgilerimiz güvende olur mu hesaplarımız vs.Brave kesinlikle.
Brave'de görsel tasarımlar da olduğu için daha fazla RAM kullanımı olur. Slimjet, Explorer gibi dümdüz ancak ikiside iyidir.Hocam brave mi silimjet mi?
Hocam slimjet mi daha az ram kullanıyor brave mi benim için bu önemli.Slimjet kesinlikle.