Az yemeye rağmen kilo verememek

Tabii ki tonlarca yağı hamuru sabah sabah ağzıma tıkarsan obez yaparsın. Bir insanın normal olarak yiyebileceği en fazla kahvaltı öğünü ne olabilir? Gym triplerine girerek yorum yapmadım, kendim bu yoldan ilerleyerek 30 kilo verdiğim için yorum yaptım.
Hiçbir şey yapmadan kalori sayarak 110 kilodan 70 kiloya indim. Sen direk akşam yemeği yeme tarzında saçma önerilerde bulunuyorsun. Konu hakkında bilgin yoksa sallamasyon öneride bulunma bulunuyorsan bile madem mantıklı önerilerde bulun mesela de ki sabahları kardiyo yap falan. Direk akşam yemeği yeme, kahvaltı aban falan kulağa saçma geliyor adam akşamları aç mı oturacak ? Neyse nasıl kilo verebileceğini belirttim üstteki yorumlarımda başka büyülü bir yolu yok. Burada amaç senin ne kadar tırış ve sağlıksız bir yoldan kilo verdiğini belirtmen değil de adama onun sağlığı için en iyi yol ve yöntemi belirtmek olmalı.
 
Öğlen yemeğini hayatından kesmelisin onun yerine ara öğün yapabilirsin ( meyve , kuruyemiş vb. ) diyet sırasında ilk 1 ay pilav,makarna tüketme. Sonraki aylarda pilav ve makarnanın yanına ekmek sakın koyma.
 
Hiçbir şey yapmadan kalori sayarak 110 kilodan 70 kiloya indim. Sen direk akşam yemeği yeme tarzında saçma önerilerde bulunuyorsun. Konu hakkında bilgin yoksa sallamasyon öneride bulunma bulunuyorsan bile madem mantıklı önerilerde bulun mesela de ki sabahları kardiyo yap falan. Direk akşam yemeği yeme, kahvaltı aban falan kulağa saçma geliyor adam akşamları aç mı oturacak? Neyse nasıl kilo verebileceğini belirttim üstteki yorumlarımda başka büyülü bir yolu yok.
Burada amaç senin ne kadar Triss ve sağlıksız bir yoldan kilo verdiğini belirtmen değil de adama onun sağlığı için en iyi yol ve yöntemi belirtmek olmalı.

Forum burası, bildiğin bir şeyi anlatabildiğin en iyi şekilde anlatırsın. Yanlış ise zaten cevapla mevcut. Bunu sallamasyon veya troll tabirleri ile değil daha fazla detay verip düzeltirsin. Konu sahibi de buradan aldığı en mantıklı cevaba göre sorununu çözmeye çalışır. Ek olarak akşam yemeği yeme değil, akşam vakitlerinde yemek yeme yazıyor. Daha dikkatli okuyup kibir ve tribi kenara bırakıp konu sahibine detay vererek forumda takılmanız rahatlatıcı olacaktır.
 
Akşam hiç yememen gerek. Kahvaltıya abanman gerek. Sadece akşam yemeklerini gerçekten kilo vermek istiyorsan direk kesmen gerek, az yemek ile olmaz.

  • Aynen kardeşim yukarıda zaten akşam vakitlerinde yemek yeme yazıyor dimi ? Kendi yazmış olduğun şeyle kendini tezat duruma sokuyorsun. Madem şu cümlenin insanlar tarafından akşam vakitlerinde sağlıklı bir öğün dışında bir şey yeme şeklinde anlaşılmasını istiyorsan akşam vakitlerinde sağlıklı bir öğün dışında bir şey yeme şeklinde yazarsın bir daha ki sefere.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı