Azerbaycan'a en kolay nasıl gidilir?

KARMA89

Kilopat
Makaleler
1
Sevgilimle görüşemediğimiz için aramız açıldı ve işler sarpa sardı, birkaç ay sonra üstadımla Azerbaycan'a gideceğim fakat oraya gitmemiz için en uygun fiyat nedir? Nasıl yapacağım bu işi? Ülkedeki bilet fiyatları iğrenç miktarda pahalı, zaten ülkede ne doğru ki.

Azerbaycan'da yaşıyorum. Gelme buraya reiz... Türkiye'den çok daha beter burası. Kendine bir iyilik yap, gelme.

Lütfen troll konulardan biri olmasın... Bence Azerbaycan 'da yaşayan @Grapphy arkadaşın sözünü dinle kendisi orada yaşayıp orayı hepimizden daha iyi tanıyordur.

Azerbaycan'da yaşıyorum. Gelme buraya reiz... Türkiye'den çok daha beter burası. Kendine bir iyilik yap, gelme.
Azerbaycan için değil sevgilim için geliyorum.
Lütfen troll konulardan biri olmasın... Bence Azerbaycan 'da yaşayan @Grapphy arkadaşın sözünü dinle kendisi orada yaşayıp orayı hepimizden daha iyi tanıyordur.
Aşkın ne olduğunu bilmiyorsun sanırım

hocam bana ciddi anlamda dönüş yapabilir misiniz isterseniz Twitter VS konuşabiliriz

Hocam bana ciddi anlamda dönüş yapabilir misiniz isterseniz Twitter vs konuşabiliriz.

Abi neden ki çok güzel diyorlardı, dolar orada düşükmüş ne oldu ki anlatır mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi neden ki çok güzel diyorlardı, dolar orada düşükmüş ne oldu ki anlatır mısın?

Bir şey olduğundan değil ya kader ortağıyız biraz o yüzden konuşmak tanışmak istedim.

@KARMA89 hocam lütfen. İletişime geçelim Twitter: İmpectusxo çok mühim benim için de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…