Azerbaycan'da internet bilgisizliği

Benim kendim Azerbaycan'da yaşıyorum (konuyu diğer arkadaşlar anlasın diye Türkçe yazıyorum.) 5 Mbit/s internetim var. Hiçbir Online oyunları oynaya bilmiyorum. Daha yaşım 14 kendi odama kendime özel internet çektirmek istiyorum fakat ne kadar araştırsamda bir sonuç alamıyorum. Siz eğer anlıyorsanız bana yardımcı olur musunuz? Fiber ile adls/vdls farkı neler? Sabunçuda hangi alt yapılar mevcut biliyor musunuz? Ve son olarak kendi odama kendi internetimi çektirmek ne kadara maal olur?

Benim kendim Azerbaycan'da yaşıyorum (konuyu diğer arkadaşlar anlasın diye Türkçe yazıyorum.) 5 Mbit/s internetim var. Hiçbir Online oyunları oynaya bilmiyorum. Daha yaşım 14 kendi odama kendime özel internet çektirmek istiyorum fakat ne kadar araştırsamda bir sonuç alamıyorum. Siz eğer anlıyorsanız bana yardımcı olur musunuz? Fiber ile adls/vdls farkı neler? Sabunçuda hangi alt yapılar mevcut biliyor musunuz? Ve son olarak kendi odama kendi internetimi çektirmek ne kadara maal olur?
Genelde bir eve birden fazla interneti sorunsuz bağlatabiliyorsun. Yaşın yetiyorsa kendin başvurabilirsin, varsa fiber yoksa VDSL tercih etmelisin güzle bir oyun keyfi istiyorsan. Maliyet kısmı ise dünya kadar para tutmaz alt tarafı abonelik başvurusu.

Bizde 4250 TL asgari ücret sizin durum daha kötü. İki ülkenin kaderi böyleymiş demek :(.

300 manat asgari ücrette 100 Mbps 40 manat vermek pek mantıklı değil zaten. 1500 manat ile bile fazla bence. Bizimki nereden baksam 25-30k arası alıyor. 400 lira en fazla veririm dedi. Üstünü vermem dedi.

Sizde bile internet konusunda firmalar bilgisiz bizde de aynı şekilde bilgisiz. Pingim var desen RAM'den kaynaklı diyorlar.

Salliyor kanka 300 manati kimse almiyor asgari ucret 300 manat ama kimse almiyor Türkiye'den beter dediginiz ulke Türkiye'ye 10X atmis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı