Azerbaycan'da yaşıyorsanız hakkında bilgi verir misiniz?

Türkiye yan sanayi.
Gözünüzü yanlış yere dikiyorsunuz gibi. Kafanızı başka yönlere çevirin derim.
Aliyev bizimkinden farksız. Fakir bir ülke. Türkiye'den farksız.
Türkiye'den iyi durumda değil. Torpilsiz ve parasız zor. Azerbaycan'dan arkadaşım var Türkiye'ye gelecek.
Benim görüşlerim de sizinkiler gibi. Sadece ülke hakkındaki fikirlerime yeni şeyler katmak veya olan fikirlerimi kesinleştirmek için bu konuyu açmıştım. Cevaplarınız için teşekkürler, konu kapatılabilir.
 
Türkiyenin yan çarı, eğer Petrolü olmasa bir hiç denilecek seviyede. Asgari ücret bizimle kafa kafaya diye biliyorum, asgari ücret alanların da birçoğunluğu öğrenci olmalı. Birçok kişi asgari ücretin 1.5 katı ücret alıyor. Ancak yine de ekonomisinin uber olmadığı açık, o ülkede en çok parayı kaldıranlar genelde Petrol sektöründeki kişiler oluyor. Türkiyeye oranla tek artısı parasının değerli olması.
 
Öncelikle iyi forumlar. Bugün Azerbaycan'ın nasıl bir yer olduğu aklıma takıldı. İnternet üzerinden ufak bir araştırma yaptım fakat Azerbaycan hakkında deneyimlediklerini yazan kişilerin tamamı Türk idi. Kimi Türkiye'ye göre daha iyi olduğunu söylerken kimi de Türkiye'nin daha iyi olduğunu söylüyordu. Türkiye'nin nasıl bir yer olduğu malum pek de bahsetmeye değmez ama Azerbaycan'ın nasıl bir yer olduğunu da merak etmiyor değilim. Bana temel bir şekilde bahsederseniz sevinirim.

Biraz Türkiye'ye benziyor evet, fakat kızlar takma isim kullanmak zorunda, bu zorunluluk ayrıntılı bilmiyorum erkeklerde geçerlimi bilmiyorum, ama arkadaşım ile sohbet ederken meğersem takma ismi ile sesleniyormuşum ona. Dedi bana sen ismimi biliyonmu bende dedim biliyorum o dedi o benim takma ismim buda ilginç bir anımdı. Birlikte ne güldük. Tabikide ayrıntılı bilgim yok.
 

Geri
Yukarı