Azerbeycan toprak alabilecek mi?

Gerçekten Ermenistan topraklarına girilebileceğini mi sanıyorsun? Şimdilik abileri ses çıkarmıyor. Çünkü Azerbaycan kendi topraklarını geri alıyor. Ermenistan'a girilmeye kalksa üçüncü dünya savaşı çıkar. Arka çıkan ülkelerde devreye girer. Onlardan birisi de Rusya. Savaşlar o kadar kolay değil. Merkez noktalara kadar ilerlemez. Gereken topraklar geri alındıktan sonra savaş duracaktır ve iki taraf arasında ateşkes görüşmeleri yapılacaktır.

Bir de kendine neden pay almayı hak gördün, merak ettim? :) Civilization oyunu oynanmıyor. Ciddi konular bunlar.
1. DS'da zaten ottan püsürükten olaylardan çıkmıştı. Bu da böyle patlak verebilir. Ermenistan her sene saldırıyor sonra asker kaybediyor. Amacı ne bu adamların? Türkiye'ye saldırsa ilk 3 günde paket olacağını biliyor. Azerbeycan'a saldırıp TR'yi savaşa sokmaya çalışıyor.
Merak ettim dünya gözünde Ermenistan rezil olmuş mudur saldırması yüzünden?
 
Topraklara kadar gitmez de bizim ekonominin bir savaş kaldıracağını düşünmüyorum. Zira iş o raddeye gelirse Türkiye olarak savaşa dahil olabiliriz.
 
Kafkasya'nın doğusunda ve anadolu'da yüzyıllar boyunca ermeniler yaşamıştır ve osmanlı devletine hizmet vermiştir, hatta öyle ki ermenilerin anadoluda ki kökeni antik çağdaki friglere kadar dayanıyor.
 
Söylediklerinize saygım sonsuz ama böyle bir durum konuşuluyorsa tamamen normal insanları manipüle amaçlıdır. Büyük bir zararı olur zaten ama çok farklı şekilde ya da başka bir konunun zararı bu konuyla ilgilidir. Gece gece sıkılıyorum. Dediklerime aldırmayın.😔 Aldırıyorsanız da aldırın. İyi geceler.
 
Bizim Ermenistan topraklarında ne hakkımız varda alacağız babamızın mirası mı?

Ben Ermenistan'ın kendi topraklarından bahsetmiştim.
Özür dilerim. Zaten en fazla işgal edilen yerleri alırlar. Onun dışında anlaşma devreye girer. Bakü'de green man ları görmeye başlarsınz. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı