Aziz Yıldırım: Çocuklar Fenerbahçeli olmuyor artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye olsunlar :)
Çocuklara sebep vermen gerek.

Kesinlikle katılıyorum hocam, bende Beşiktaşlıyım ama yine de rakiplerimizin de güçlü olmasını isterim. Hem ligdeki seyir zevki için hem de Avrupa için. Bende Galatasaray'ı pek sevmem, Fenerbahçe'ye yine kanım ısınıyor arada :D
Galatasaray, prime dönemlerini yaşıyor şu zamanda. Ayrıca, rekabeti severim. İyi olur ama adamın kafasına kapı kolu atılır? Nasıl içeriye soktun mübarek?

Kesinlikle katılıyorum hocam, bende beşiktaşlıyım ama yine de rakiplerimizin de güçlü olmasını isterim. Hem ligdeki seyir zevki için hem de Avrupa için. Bende Galatasaray'ı pek sevmem, Fenerbahçe'ye yine kanım ısınıyor arada :D

Kesinlikle ne kadar rakip takımları sevmesemde sevmiyeyim rekabet güzel şey olmayınca tadı çıkmıyor.

Galatasaray, Prime dönemlerini yaşıyor şu zamanda. Ayrıca, rekabeti severim. İyi olur ama adamın kafasına kapı kolu atılır? Nasıl içeriye soktun mübarek?

Evet Prime dönemler ama bu kadar ezici oynamıyor. Rakipleri berbat durumda ligimizde.

Kapı kolu atma muhabbeti nedir hocam hatırlayamadım?

Kesinlikle ne kadar rakip takımları sevmesemde sevmiyeyim rekabet güzel şey olmayınca tadı çıkmıyor.

Aynen katılıyorum. İtalya, İngiltere gibi liglerin sevilmesinin ve güzel olmasının sebebi de bu. 2. ligden gelen bir takım sürpriz yapabiliyor, hayatında şampiyonluk görmemiş takımlar mükemmel oynayıp şampiyon olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı