B150 M3 vs H170 M3

Sıkıntı yaratacak ise koymazlar idi o dahili GPU'yu herhalde ? Eski konulara göz gezdirdim birileri bir şey olmaz diğerleri zarar gelir diyorlar, bilgili arkadaşları bu konu altına davet ediyorum sıkıntı çıkacak ise hiç oynamayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki sıkıntı çıkacak olsa koymazlar ya Sıkıntı bizde beğenmiyoruz işte ufak tefek takılmalar olunca

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kargo bugün içerisinde elime geçecektir büyük ihtimalle o nedenle kurulumu bugün yaparım fakat endişelendiğim bir konu var oda Statik elektrik kapı koluna dokunun geçer diyorsunuz fakat dokunduk dan kaç dakika sonra tekrar statik elektrik kaparım ? Veya bir dokunmam yeter mı ve Allah korusun anakart statik elektrik kaptığı taktirde geri değişim olur mu ?

Yeni nesil anakartlar Korumalı çok korkmayın. İlk montajı yapmadan önce elektriği almanız yeter. Son olarak eğer ayağınız montaj yapar iken halıya basacacaksanız kesinlikle plastik bir terlik giyin, montajı yapar iken Anakartın altında içinden çıkan köpükler Anakartın altinda dursun.

MSI B150 M3 anakartını aldım ne kadar korumalı bilmiyorum fakat işlemci ve RAM'i takarken anti statik poşetinin üstüne koyarsam anakartı, zarar gelme ihtimali var mı ? Parçaları takmayı biliyorum fakat tek korkum o Statik elektrik konusu halıyı komple kaldırıp laminat parke olacak sadece ayağımın altında.

Hiç korkmana gerek yok. Yeni nesil her anakartta olduğu gibi military class özelliği bulunuyor. Tavsiyem kutunun içinden sünger çıkıyor. Süngerin üstüne koy. Ram takmada veya işlemci takmada sorunun olmasın herhangi bir sorun olmaz. Ayrica bazı Technopat incelemelerinde anakartı direk tahta masanın üstüne koyuyor. Açıkçası sorun çıkarcağını düşünmüyorum.

Yapacağım ilk kurulum olacağından ve aileme kendim kurarım dememden dolayı korkuyorum hafiften hatta emin olabilmek için günlerdir farklı farklı sitelerden araştırıyorum toprağa değme fırsatım yok maalesef o yüzden bir tek demir kalıyor tornavida ve kapı kolu bu iş için yeterli midir ve süngerin statik elektriğe karşı bir faydası var mı ?

Evde hiç çiçek yok mu yahu Olmadı çiçeği olan bir komşudan rica et. Abla bir statik elektrik boşaltmam gerek de o sana yardımcı olur.

Statik elektrik için o kadar kasma kendini çünkü bu bileşenler eskisi gibi statik elektrikten bozulacak türde değil daha dayanıklı üretiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…