B150M Bazooka anakart sürücü güncelleme

Batu_hann

Hectopat
Arkadaşlar sistemimi yaklaşık 4 sene önce topladım ancak sürücüleri nasıl güncelleyeceğimi bilmediğimden ekran kartı hariç sürücüleri hiç ellemedim. (Ekran kartımın sürücülerini GeForce Experience uygulaması üzerinden güncel tuttum.) şimdi ise diğer sürücüleri de güncellemeye karar verdim. Ancak anakart sürücülerini nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Öncelikle anakart BIOS güncellemesi, anakart sürücülerini güncellemekle aynı şey midir? Anakartım MSI B150M Bazooka. Sitesine girdiğim zaman BIOS sekmesinin yanında Driver sekmesi var. Anakartımın sürücülerini güncellemek için bu sekmede yer alan bütün sürücüleri indirmeli miyim? Ayrıca işlemcilerin de sürücüleri var mıdır? Anakartımın destek sayfasının linki: Destek: B150M BAZOOKA | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye.

Anakartla ilgili sürücü güncellemelerinin bazılarını yapabilmek için sanırım önce BIOS'u güncellemeliyim çünkü az önce birini yaparken bir hatayla karşılaştım. Bir de BIOS güncellerken direk en güncel olanını yükleyeceğim değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı