B250M PRO-VD vs B250M MORTAR

Fiyat farkı yok ise veya çok az ise Gigabyte olan modelini alabilirsin. Fakat Gaming X serisine bakmanı öneririm.

Fiyat farkı yok ise veya çok az ise Gigabyte olan modelini alabilirsin. Fakat Gaming X serisine bakmanı öneririm.
Ya sence Gigabyte G1 gtx 1050 ti mi daha iyidir. Yoksa Msı gtx 1050 ti mi daha iyidir. Çok acil yardım eder misin ? Arada 13 lira fark var.

Ya sence Gigabyte G1 gtx 1050 ti mi daha iyidir. Yoksa Msı gtx 1050 ti mi daha iyidir. Çok acil yardım eder misin ? Arada 13 lira fark var.
Hangisi hoşuna gittiyse onu al. Aralarında fark yok denecek kadar az. Belki olmayabilir de. (Emin değilim!)

Pek birşey fark etmese de 1 fan için 13 lira verirdim. Galax modeline bakabilirsiniz hem başarılı hem ucuz. B250m pro vdh alın. İçinde göz boyaması olmayan tek seri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…