Satılık B350M Bazooka Anakart

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ürün 13.07.2017 tarihinde Eksen Bilgisayar'dan alınmıştır. 13.07.2019 tarihine kadar garantisi vardır. Fiyat olarak 400 TL düşünüyorum. Satış PTT Kargo kapıda ödeme ile yapılacaktır. Anakartta Windows 10 Pro gömülüdür.

Dosya Ekleri

• IMG_20190324_202237-min.jpg
    619,7 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_20190324_202147-min-min.jpg
    925,1 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
Nerede ikamet ediyorsunuz? Ürünün sorunsuz çalıştığına dair fotoğraflarınız var mıdır?

Son düzenleme:
Merhaba ürünü değil de size kapıda ödemenin nasıl işlediğini soracaktım. Yakın zamanda ikinci el laptop almayı düşünüyorum da, güvenilir olduğu için kapıda ödeme sistemini kullanmak istiyorum.

Faturası varsa PTT kargo ile gönderim yapılabiliyor. Alınacak ücretten kargo ücreti + komisyon kesiliyor.

Cevaplasaydınız keşke, neyse.
Kusura bakmayın nedenini bilmediğim sebeplerden dolayı açtığım konulara yapılan yorumların bildirimleri gelmiyor ve mesajlar bazen gözükmüyor. Çorum/Osmancık'ta ikamet ediyorum. Ürün sorunsuz çalışmaktadır B450 Tomahawk aldığım için B350M Bazooka kutusuna kaldırıldı.
Faturasındaki fiyata göre mi yoksa sizin onlara söylediğiniz fiyatı mı alıyorlar alıcıdan ?
Sizin belirlediğiniz fiyatı alıyorlar ve o fiyat üzerinden komisyon + kargo ücretini keserek PTT hesabınıza yatırıyorlar. PTT hesabınızın olması gerekiyor.

Son düzenleme:

@Baki Delibaş makaygun99@gmail.com , şuraya yazarsanız konuşalım. Ürünün bir sorunu yok değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…