Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #1 ASUS B365-G model anakartım var. ASUS'un sitesine girdiğimde B360 için Al Suite yazılımını bulabildim fakat B365 için yok sanırım. Herhangi bir sürümünü indirsem sorun olur mu?
ASUS B365-G model anakartım var. ASUS'un sitesine girdiğimde B360 için Al Suite yazılımını bulabildim fakat B365 için yok sanırım. Herhangi bir sürümünü indirsem sorun olur mu?
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.249 Makaleler 1 Çözümler 17 29 Kasım 2019 #2 ï½ï½ASUS Türkiye www.asus.com Utilities'in altındaki "Tümünü Göster"e tıklayın. En altta, "Chipset"in hemen üzerinde Ai Suite yazılımını göreceksiniz.
ï½ï½ASUS Türkiye www.asus.com Utilities'in altındaki "Tümünü Göster"e tıklayın. En altta, "Chipset"in hemen üzerinde Ai Suite yazılımını göreceksiniz.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Kasım 2019 #3 All Suite 3 sürümleri genelde global oluyor. Son sürümü bulup indirip deneyebilirsin Bende Asus B150M Pro Gaming var mesela. Aynı sürümü kullanıyorum. Çalışıyor
All Suite 3 sürümleri genelde global oluyor. Son sürümü bulup indirip deneyebilirsin Bende Asus B150M Pro Gaming var mesela. Aynı sürümü kullanıyorum. Çalışıyor
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.249 Makaleler 1 Çözümler 17 29 Kasım 2019 #4 LeViAcKeRMaN dedi: All Suite 3 sürümleri genelde global oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle görünüyor. Ama niyeyse global bir indirme linki yok ve bazı anakartlarda eski sürümlerinin linkleri var. Mesela bu: ROG MAXIMUS IX
LeViAcKeRMaN dedi: All Suite 3 sürümleri genelde global oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle görünüyor. Ama niyeyse global bir indirme linki yok ve bazı anakartlarda eski sürümlerinin linkleri var. Mesela bu: ROG MAXIMUS IX
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Kasım 2019 #5 Napstablook dedi: Evet öyle görünüyor. Ama niyeyse global bir indirme linki yok ve bazı anakartlarda eski sürümlerinin linkleri var. Mesela bu: ROG MAXIMUS IX Genişletmek için tıkla... Bazı anakartlar artık güncel driver vermiyor. Sen internetten araştırıp yüklemen gerekiyor. Desteği kesiyorlar.
Napstablook dedi: Evet öyle görünüyor. Ama niyeyse global bir indirme linki yok ve bazı anakartlarda eski sürümlerinin linkleri var. Mesela bu: ROG MAXIMUS IX Genişletmek için tıkla... Bazı anakartlar artık güncel driver vermiyor. Sen internetten araştırıp yüklemen gerekiyor. Desteği kesiyorlar.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #6 Teşekkür ettim