B450 anakart için 5 bin TL'ye işlemci önerisi

Ekran kartım 4060 hocam rahatlıkla gider diye düşünüyorum.

Yok hocam darboğaz sorunu yaşamam 4060 var.

O zaman 5600 alayım hocam intel işlemci vs önermiyor musunuz ? Tamamen oyun için kullanılacak. 5600X nasıldır aralarında çok fark görmedim sanki fiyat olarak.

Tamamdır hocam teşekkür ederim
Evet 5600 alıp geçin. Üstünde oyun için fark çok az.

600-700TL'ye degecek bir fark olmaz. Onun yerine kaliteli bir thermalight soğutucu alın çok daha iyi.
Hocam kasam çok kötü yani soğutucu da çok bir fark olmaz diye düşünüyorum. Aman aman gözle görülen bir fark yoksa 5600 alıp geçeyim o zaman.
Evet 5600 alıp geçin. Üstünde oyun için fark çok az.
Hocam peki şu anda kullandığım 3600 ile arasında gözle görülür aman aman bir fark olur mu ?
Gerek olmaz. 3-5 FPS bir şey oynuyor aralarında.
O zaman 5600 alıp geçeyim hocam. Güncellik için 5600X alayım dedim de 5600 daha çok öneriliyor. Dfs Bilgisiyardan alacağım umarım güvenilir ve iyidir.

Hocam kasam çok kötü yani soğutucu da çok bir fark olmaz diye düşünüyorum. Aman aman gözle görülen bir fark yoksa 5600 alıp geçeyim o zaman.

Hocam peki şu anda kullandığım 3600 ile arasında gözle görülür aman aman bir fark olur mu?

O zaman 5600 alıp geçeyim hocam. Güncellik için 5600X alayım dedim de 5600 daha çok öneriliyor. DFS bilgisayardan alacağım umarım güvenilir ve iyidir.

5600 alip gecin. Ama sogutmaya da onem verin.

Hocam peki şu anda kullandığım 3600 ile arasında gözle görülür aman aman bir fark olur mu ?

O zaman 5600 alıp geçeyim hocam. Güncellik için 5600X alayım dedim de 5600 daha çok öneriliyor. Dfs Bilgisiyardan alacağım umarım güvenilir ve iyidir.
Aman aman değil. Ancak kesinlikle fark edilir. Yaklaşık %15 kadar oynuyor.

5600 alip gecin. Ama sogutmaya da onem verin.
Bütçem olur ise en kısa zamanda kasa değişimi de yapacağım hocam. Teşekkürler
Aman aman değil. Ancak kesinlikle fark edilir. Yaklaşık %15 kadar oynuyor.
Sistemim çoğu zaman yavaşlıyor hele ki Fivem tarzı oyunlarda açılırken çoğu oyunda da aynı şekil alttab atarken çok donuyor bir yere tıklamak işkence oluyor. Bunların düzelmesi muhtemel mi?

Bütçem olur ise en kısa zamanda kasa değişimi de yapacağım hocam. Teşekkürler

Sistemim çoğu zaman yavaşlıyor hele ki Fivem tarzı oyunlarda açılırken çoğu oyunda da aynı şekil alttab atarken çok donuyor bir yere tıklamak işkence oluyor. Bunların düzelmesi muhtemel mi?
Evet etkileyebilir. Ancak diğer parçalara göre de değiştiği için doğrudan düzelir diyemem.

Evet etkileyebilir. Ancak diğer parçalara göre de değiştiği için doğrudan düzelir diyemem.
Disklerim sağlam ve görevlerini yerine getiriyorlar açıkçası daha bugün disk sağlık testi vs yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. İşlemcim 5 senelik ve biraz sıkıntılı gereksiz fazla ısınıyor ve 85 derecelere çıkıyor boştayken bile. Umarım fark eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı