B450 Aorus Elite V2 jakından az ses geliyor

Daha fazla  
Bilgisayarım kasasının önünde bir tane kombo jak girişi var bir de arkasında anakarta üzerinde mikrofon ve kulaklık için ayrı girişi var. SteelSeries Arctis 3 kulaklığımı öndeki kombo jaka takınca ses daha fazla geliyor arkaya takınca daha az. Öne takmam zor çünkü kulaklığın kombo jak kablosu kısa kendi dönüştürücüsüyle daha rahat oluyor. Arkadaki sesi nasıl yükseltebilirim? Ekolayzer falan denedim ama yine az. Anakartım: Gigabyte B450 Aorus Elite V2.

Bilgisayarım kasasının önünde bir tane kombo jak girişi var bir de arkasında anakarta üzerinde mikrofon ve kulaklık için ayrı girişi var. SteelSeries Arctis 3 kulaklığımı öndeki kombo jaka takınca ses daha fazla geliyor arkaya takınca daha az. Öne takmam zor çünkü kulaklığın kombo jak kablosu kısa kendi dönüştürücüsüyle daha rahat oluyor. Arkadaki sesi nasıl yükseltebilirim? Ekolayzer falan denedim ama yine az. Anakartım: Gigabyte B450 Aorus Elite V2.
Bazı anakartlarda olabiliyor. Arka taraftakiler ses sistemi olduğu için çıkışı ona göre ayarlı olabiliyor. Daha önce rastlamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı