B450 Aorus Elite'de (Rev. 1.x) USB Type-C bağlantısı nasıl olmalı?

uozzcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. B450 Aorus Elite (rev. 1.x) anakart kullanıyorum. Corsair 4000X kasa satın aldım. Ancak ön paneldeki USB Type-C girişi için anakartımda bağlantı noktası yok. USB Type-C bağlantısını yapabilmek için herhangi bir öneriniz olur mu?

Anladım hocam. Maalesef bazı anakartlarda ön panel için Type-C desteği yok. Bildiğim kadarıyla buna göre dönüştürücü de yok. Anakart ön paneli farklı bir durum.

Sorun tam olarak o parçanın işlevi değil. Ön paneldeki USB Type-C girişinin kablosunu anakarta bağlamak için bir yöntem arıyorum.

Anladım ancak olmayanlar için var sizde kasada USB C desteği var anakart da yok.

Ama yapılanlar kasasında olmayıp anakartında olmayanlar için hep :D dolayısı ile ek parça oluyor mesela

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasadaki 3.1'i dönüştürüyor ama giriş yeri de olduğu için olmaz yani hep bu şekilde yapılmış.

Anakartta Type-E girişi yoksa öndeki Type-C portunu kullanmanın bir yolu yok. Ben bu sebepten dolayı anakart değiştirdim. Dönüştürücüler var ama bu sefer de öndeki USB 3.0 portlarından feragat etmen gerekir yani yapılan işin bir anlamı kalmıyor. İki soketin farklılıklarından dolayı da çok sağlıklı bir bağlantı olmayabilir.

Anakartta Type-E girişi yoksa öndeki Type-C portunu kullanmanın bir yolu yok. Ben bu sebepten dolayı anakart değiştirdim. Dönüştürücüler var ama bu sefer de öndeki USB 3.0 portlarından feragat etmen gerekir yani yapılan işin bir anlamı kalmıyor. İki soketin farklılıklarından dolayı da çok sağlıklı bir bağlantı olmayabilir.
Usb 3.0 çoklayıcı alıp kullansak olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı