E enes_yigit_34 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #1 Merhaba, AMD sitesinden chipset Driver'ını indirdim kurulmaya başladığı zaman %0'da kaldı bunun bir çözümü var mıdır? Veya ne zaman Update gelir? Şimdiden teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 145,5 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Merhaba, AMD sitesinden chipset Driver'ını indirdim kurulmaya başladığı zaman %0'da kaldı bunun bir çözümü var mıdır? Veya ne zaman Update gelir? Şimdiden teşekkür ederim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Buradan indir. https://www.amd.com/tr/support/previous-drivers/chipsets/amd-socket-am4/b450
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 7 Nisan 2020 #3 Dostum AMD’nin sitesinden indirmek yerine anakartının sitesinden indirmen daha iyi olur.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Nisan 2020 #4 enes_yigit_34 dedi: Merhaba, AMD sitesinden chipset Driver'ını indirdim kurulmaya başladığı zaman %0'da kaldı bunun bir çözümü var mıdır? Veya ne zaman Update gelir? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O bir bug. Bilgisayarı yeniden başlattığında başarılı bir şekilde aygıt yöneticisinde kurulduğunu görüyorsun.
enes_yigit_34 dedi: Merhaba, AMD sitesinden chipset Driver'ını indirdim kurulmaya başladığı zaman %0'da kaldı bunun bir çözümü var mıdır? Veya ne zaman Update gelir? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O bir bug. Bilgisayarı yeniden başlattığında başarılı bir şekilde aygıt yöneticisinde kurulduğunu görüyorsun.
E enes_yigit_34 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #5 BalikŞuşişi dedi: O bir bug. Bilgisayarı yeniden başlattığında başarılı bir şekilde aygıt yöneticisinde kurulduğunu görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
BalikŞuşişi dedi: O bir bug. Bilgisayarı yeniden başlattığında başarılı bir şekilde aygıt yöneticisinde kurulduğunu görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim