Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 23 Mayıs 2022 #1 CPU bozuk olabileceğinden şüpheliyim fakat bozuk CPU'da bile CPU error vermez miydi? Başka B450'de denedim onda da güç gelmiyor. BIOS sürümüyle alakalı olabilir mi? CPU tırnaklarında eğrilik yok kusursuz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
CPU bozuk olabileceğinden şüpheliyim fakat bozuk CPU'da bile CPU error vermez miydi? Başka B450'de denedim onda da güç gelmiyor. BIOS sürümüyle alakalı olabilir mi? CPU tırnaklarında eğrilik yok kusursuz.
KS KS Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 6 Haziran 2022 #11 Napstablook dedi: BIOS surumu 1804'ten dusukse ondan dolayi calismiyor olabilir. Destek sayfasinda oyle belirtilmis. Sizdeki hangi surum? Yapabiliyorsaniz anakartinizin BIOS'unu muhakkak guncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 0 aldım anakartı elimde AMD işlemci yok şuanda mecburen bulup güncellemeyi deneyeyim. Artı 0 Eksi
Napstablook dedi: BIOS surumu 1804'ten dusukse ondan dolayi calismiyor olabilir. Destek sayfasinda oyle belirtilmis. Sizdeki hangi surum? Yapabiliyorsaniz anakartinizin BIOS'unu muhakkak guncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 0 aldım anakartı elimde AMD işlemci yok şuanda mecburen bulup güncellemeyi deneyeyim.