B450 GAMING PRO Carbon 1100TL alınır mı?

Bütçe
1100

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar. Ben B450 Tomahawk Max alacaktım (1050TL) ama. Bu modeli görünce daha çok beğendim 50 TL verip Wi-Fi özelliği falan güzel aslında ama. Satıcıyı ilk kez görüyorrum ve biraz baktığımda. Daha önce anakart alıp sıkıntı yaşayanlar olmuş, o yüzden güvenemedim sizce alınır mı sıkıntı olur mu? Bilgisi olan var mı?

Screenshot_20200524-013912.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam arkadaşlar. Ben B450 Tomahawk Max alacaktım (1050TL) ama. Bu modeli görünce daha çok beğendim 50 TL verip Wi-Fi özelliği falan güzel aslında ama. Satıcıyı ilk kez görüyorrum ve biraz baktığımda. Daha önce anakart alıp sıkıntı yaşayanlar olmuş, o yüzden güvenemedim sizce alınır mı sıkıntı olur mu? Bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 571800

Bütçe varsa alın Wi-Fi olması şehirden şehire giderken kablo taşıma zahmetini kaldırır.

Tekramartek satıcı.

Zaten Trendyol üzerinden alınıyor dolandırılmazsınız kesinlikle alın.

3. nesil Ryzen işlemcileri ile kullanılıcaksa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı