B450 Pro Gaming maksimum kaç MHz RAM destekler?

Çağrıtoprak

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim Ryzen 3700X işlemcim, anakartım B450 Pro Gaming var. 32 GB RAM yapacağım fakat kaç MHz maksimum bilmiyorum. BIOS çöktü, ne yapabilirim bu konuda?🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
3200 MHz kadar desteği mevcut.

Selam arkadaşlar, benim Ryzen 3700X işlemcim, anakartım B450 Pro Gaming var. 32 GB RAM yapacağım fakat kaç MHz maksimum bilmiyorum. BIOS çöktü, ne yapabilirim bu konuda?🙂

Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar, BIOS kurulumuna girene kadar klavyedeki F2 tuşuna birkaç kez basın. BIOS kurulumunda maintenance (bakım) grubunu ve BIOS recovery (BIOS kurtarma) sayfasını bulun.

Dostum artmazmı oc filan yapsam 4000 4400 çıkmazmı Ram almam lazım vatandan bana yardımcı ol lütfen

Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar, BIOS kurulumuna girene kadar klavyedeki F2 tuşuna birkaç kez basın. BIOS kurulumunda maintenance (bakım) grubunu ve BIOS recovery (BIOS kurtarma) sayfasını bulun.
Bios güncellerken zaten şahter attı her yolu denedim olmuyor 1500 lira Maltepe F1 servisi yapıyormuş Erdoğan abi ye danıştım

Dostum artmazmı OC filan yapsam 4000 4400 çıkmazmı RAM almam lazım Vatan'dan bana yardımcı ol lütfen.

Bende MSI B550 Tomahawk var o.c ile 5600 MHz kadar çıkıyor. Gerek var mı? Yok tâbiki 3600 RAM'larım yakın zamanda 2 tane daha 8 GB aldım şu an 32 GB oldu.

Dostum artmazmı OC filan yapsam 4000 4400 çıkmazmı RAM almam lazım Vatan'dan bana yardımcı ol lütfen.

BIOS güncellerken zaten şahter attı her yolu denedim olmuyor 1500 lira Maltepe F1 servisi yapıyormuş Erdoğan abi ye danıştım.

Yedek BIOS yok sanırım o anakartta. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı