B450 Tomahawk Max fan montajı

tokhan

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2019
Mesajlar
125
İyi akşamlar. Bugün kasanın temizliğini yaptım. İlk defa yaptım. İşlemci soğutucusunu takarken vidalar deliğin sınırından çıkıp dairenin sınırının dışın başka bir delik oluşmuş. Sonraki denememde oturttum. Deliklerin çevresinde oluşan bu hasar sisteme zarar verir mi? Ekran kartım ve HDMI kablom olmadığından sistemi test edemedim. Anakart B450 Tomahawk Max. Yardımlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 183F373E-B124-4DAD-AC8C-C4E0C7E5ECD6.jpeg
    183F373E-B124-4DAD-AC8C-C4E0C7E5ECD6.jpeg
    187,8 KB · Görüntüleme: 48
Buradan pek fazla zarar olduğunu görmüyorum. Yani sistemi etkileyeceğini düşünmüyorum sadece görüntü olarak kötü gözükecektir diye düşünüyorum.
 
Dıgerıde bu hocam. Tesekkur ederım bu saatte cevapladınız.
Bu yanlış sıkma ile olarak yapılmış gibi durmuyor sanki. Soğutucu fan sistemini geri takmadan önce böyle bir çıkıntı var mıydı? Farkettiniz mi bilmiyorum ancak oraya sanki diğer soğutucu sistemler ile uyumlu hale gelmesi için fabrikasyon olarak açılmış gibi duruyor da :D
 
Bu yanlış sıkma ile olarak yapılmış gibi durmuyor sanki. Soğutucu fan sistemini geri takmadan önce böyle bir çıkıntı var mıydı? Fark ettiniz mi bilmiyorum ancak oraya sanki diğer soğutucu sistemler ile uyumlu hale gelmesi için fabrikasyon olarak açılmış gibi duruyor da :D.

Hiç fark etmemiştim hocam biraz bakayım internetten. Çok teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için. İyi geceler.
 

Geri
Yukarı