B450 Tomahawk Max SSD ve HDD'lerin birlikte kullanimi

• Konuyu başlatan tokhan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.763

tokhan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce sistem toplamıştım ve buradaki arkadaşlar çok yardımcı olmuştu. Şu anki sorum başlıkta yazdığım anakartı kullanıyorum ve M.2 SSD takılı. Ama yetersiz geldiğinden başka bir sürücü alacağım. Bu anakart biraz karışık geldi bu yönden. Kimisi M.2 takınca bazı slotlar devre dışı oluyormuş flan diyorlar. M.2 kullanırken yanına başka bir SSD takabilir miyim yoksa HDD mi takmam gerekiyor? Tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa da yazarsanız çok işime yarar. Şimdiden teşekkür ettim herkese.

Teşekkür ederim. Daha almadım. Elimde 500 GB M.2 vardı. Yanlış bir şey almayayım ve bilgim olmadığından burada danışayım dedim öncesinden. O zaman SSD alıp takmamda bir sakınca yok. SSD önerebilir misiniz 250 GB yeterli olur gibi benim için. Herkese teşekkür ederim.
Bende Crucialbx500 240gb SSD var memnunum yaklaşık 530mb okuma 480mb yazma hızı veriyor
Sandisk Ssd Plus Sdssda-240g-g26 2.5" 240 Gb Sata 3 Ssd - n11.com bak bu fiyat performans alabilirsin yazma hızı daha yüksek Kingston dan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı