Çözüldü B450 VDH Pro Max sistemde sürekli mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oblivist

Hectopat
Daha fazla  
Selam, çok sık veriyor mavi ekran, yardım edebilir misiniz? Minidump dosyalarını bırakıyorum:

RX6800.
Ryzen 5 5600.
B450 VDH Pro Max.
32 GB RAM 8X4.

Çözüm
Yine yedim service exception ve MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı RAM'lerde gelmedi kargodan belki takınca olur inşallah yine olmazsa tedavisi olmayan hastalık bu galiba.

Yine yedim service exception ve MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı RAM'lerde gelmedi kargodan belki takınca olur inşallah yine olmazsa tedavisi olmayan hastalık bu galiba.

RAM'leri komple değiştirdim bitti sorun yeni RAM aldım ikili.
Dosya erişim istiyor. Herkese açık yapar mısınız?

Dosya erişim istiyor. Herkese açık yapar mısınız?

Yaptım kusura bakmayın fark etmedim bir de DDU ile ekran kartı sürücümüde silip yeniden kurdum o kadar çok mavi ekran yedimki hatırlamıyorum hatırladıklarım şunlar.
-MEMORY_MANAGEMENT
-amdkmpfd.sys
-KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

İnceleyince bellekten şüphelendim ben. Memtest86 ile RAM testi yapmanızı ve sonucu paylaşmanızı rica ediyorum.

BIOS güncelleyin, chipset ve diğer aygıt sürücülerini güncelleyin.
Ayrıca ekran kartının sitesinden en güncel sürücüyü kurmak yerine DDU ile kaldırıp
en güncel WHQL onaylı sürücüyü kurun.

İnceleyince bellekten şüphelendim ben. Memtest86 ile RAM testi yapmanızı ve sonucu paylaşmanızı rica ediyorum.

BIOS güncelleyin, chipset ve diğer aygıt sürücülerini güncelleyin.
Ayrıca ekran kartının sitesinden en güncel sürücüyü kurmak yerine DDU ile kaldırıp
En güncel WHQL onaylı sürücüyü kurun.

Çok teşekkürler hepsini yapacağım yarında işe gitmeden Memtest ile teste sokarım teşekkürler tekrardan iyi akşamlar :)

Dosya Ekleri

• 1eb72f36-61a9-486c-8d44-8a100207aad7.jpg
    1eb72f36-61a9-486c-8d44-8a100207aad7.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 17
  • fe8c7881-8310-4c7a-910d-d29b4297ff8b.jpg
    fe8c7881-8310-4c7a-910d-d29b4297ff8b.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 19
Bellek temiz. Hocam diğer dediklerimi yapar mısınız? Sürücü ve BIOS yani.

Dediğimi alıntı olarak paylaşayım.

Hepsi tamam hocam yapıldı. Umarım bir daha mavi ekran almam, şimdilik iyi görünüyor. İnceleyip zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Mavi ekran olursa yine sebebiyle buraya yazarım, artık mavi ekranda ne yazıyorsa. Tekrardan emeğinize sağlık iyi akşamlar. :)

Hepsi tamam hocam yapıldı umarım bir daha mavi ekran almam şimdilik iyi görünüyor inceleyip zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim mavi ekran olursa yine sebebiyle buraya yazarım artık mavi ekranda ne yazıyorsa tekrardan emeğinize sağlık iyi akşamlar :)
İyi akşamlar hocam. 2 gün sistemi gözetleyip haber verin. Rica ederim.

Herhangi bir mavi ekranda etiketlemeniz yeterli :)

@oblivist merhaba. Durum nedir?

@oblivist rahatsız ediyorum tekrardan hocam. Durum nedir? Hata ile karşılaştınız mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı