rmelihr
Megapat
Daha fazla
bu nasıldır
herhangi bir sorun yaşamazsınız diyorsanız alayım bunuAerocool hakkında bilgim yok, ama önerildiğini hiç görmedim, paylaştığım PSU o fiyatta alabileceğiniz en iyi PSU'lardan biri.
Herhangi bir sorun yaşamazsınız diyorsanız alayım bunu
aklımdaki tek soru işaret teknobiyotik hakkında baya sorun yaşayan olmuş umarım sorun yaşamamPSU bileşenleri konusunda bilgili olan üyeler tarafından da onaylanmış bir PSU, gayet kaliteli, alabilirsiniz pişman etmez, 4000 serisi bir karta geçerseniz 12VHPWR çıkışıda var 600W güç sağlıyor, direkt tek kablo takıp kullanırsınız.
Aklımdaki tek soru işaret Teknobiyotik hakkında bayağı sorun yaşayan olmuş umarım sorun yaşamam
Çok alışveriş yaptım, hiç sorun yaşamadım.
Kusuruma bakmayın çok soru sordum ama şu Power nasıldır.
![]()
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.