B450'den B550'ye geçiş yapılmalı mı?

rmelihr

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5700x3D, ROG 3090, ASUS TUF B450Pro anakart, 980 Pro SSD kullanıyorum bu sistemi B550 bir anakarta geçirirsem gereksiz bir alışveriş mi olur sizce? Yoksa geçmem gerekir mi?

Not: AM5 geçiş yapamıyorum şu aşamada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 5700x3D, ROG 3090, ASUS TUF B450Pro anakart, 980 Pro SSD kullanıyorum bu sistemi B550 bir anakarta geçirirsem gereksiz bir alışveriş mi olur sizce? Yoksa geçmem gerekir mi?

Not: AM5 geçiş yapamıyorum şu aşamada.

Bom boş bir masraf olur.

Gereksiz olur. AM5 sisteme geçilemiyorsa kalsın böyle.
Az daha sabır et DDR 5'e geç ben salaklık ettim A320'den B550'ye geçtim keşke az daha bekleseydim.
Bom boş bir masraf olur.
Parayi cope atmakla eş değer
Ben daha 7 senelik B350'deyim soket değişmedikçe anakart değiştirmek para israfıdır.
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim şöyle bir durumum var anakart değişme sebebim performans artışıydı 3090ROG sistemimde 700W Power kullanıyorum ve bu da problemler yaratıyordu fazlada masraf etmek istemiyorum şu Power 850Plus Gold fakat fazla önerilmiyor fakat indirimle beraber 2700TL'lere geliyor sizce alınır mı?

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim şöyle bir durumum var anakart değişme sebebim performans artışıydı 3090ROG sistemimde 700W Power kullanıyorum ve bu da problemler yaratıyordu fazlada masraf etmek istemiyorum şu Power 850Plus Gold fakat fazla önerilmiyor fakat indirimle beraber 2700TL'lere geliyor sizce alınır mı?

Alınmaz.

PSU bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı