M MGZINAKS Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 29 26 Mayıs 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1Jcz3YdS65IY1KDQbhaCnZ_yeAQdghbZ4/view?usp=sharing Ekran kartı 1660 Super Anakart B450M-A Pro Max İşlemci Ryzen 5 2600 Merhaba BIOS'umu son sürüme güncelledikten sonra bilgisayarım 2-3 dakika sonra sürekli mavi ekran veriyor. Eski BIOS'u yükledim ama sorun düzelmedi. Ayrıca mavi ekran gelmeden bilgisayarda açık olan programlarda kapanıyor. Anakart B450M-A Pro Max. Mini dump
Merhaba BIOS'umu son sürüme güncelledikten sonra bilgisayarım 2-3 dakika sonra sürekli mavi ekran veriyor. Eski BIOS'u yükledim ama sorun düzelmedi. Ayrıca mavi ekran gelmeden bilgisayarda açık olan programlarda kapanıyor. Anakart B450M-A Pro Max. Mini dump
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.602 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 26 Mayıs 2024 #2 Windows güncellemesiyle alakalı gözüküyor, halihazırda yeni bir güncelleme var mı? Yeni yaptıysanız bir geri alın güncellemeyi. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesiyle alakalı gözüküyor, halihazırda yeni bir güncelleme var mı? Yeni yaptıysanız bir geri alın güncellemeyi.
KS KS M MGZINAKS Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 29 26 Mayıs 2024 #3 eyupensar98 dedi: Windows güncellemesiyle alakalı gözüküyor, halihazırda yeni bir güncelleme var mı? Yeni yaptıysanız bir geri alın güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme yok güncellemeyide önceden yapmıştım. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Windows güncellemesiyle alakalı gözüküyor, halihazırda yeni bir güncelleme var mı? Yeni yaptıysanız bir geri alın güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme yok güncellemeyide önceden yapmıştım.